XARXA REMOU

La XARXA REMOU és la xarxa que promou l’activitat esportiva. Especialment enfocada als infants, joves i gent gran, atén de manera inclusiva a la població més vulnerable i ofereix un futur digne i saludable amb productes esportius a l’abast de tota la població. Actualment, hi ha diverses activitats que potencien aquesta xarxa.

PROPOSTES I ACTIVITATS

 

Aquestes són les diferents activitats que promouen la xarxa Remou.

RUTES SALUDABLES

Promoció i activació de tres rutes saludables en la zona 09 de Lleida que afavoreixen la participació de la gent gran i la inclusió de persones amb diversitat funcional.

Amb aquestes, es pretén l’apoderament dels ciutadans perquè s’adaptin als canvis de l’entorn urbà a través d’intervencions que promoguin la salut, la mobilitat sostenible, la cohesió social, l’equitat i la participació.

 

ENFORTIMENT DE LA BASE DE LA UE GARDENY

 

Treball de forma comunitària amb l’objectiu d’oferir activitats saludables a l’abast de tothom, enfortir la base de la UE Gardeny i trencar amb l’estigmatització del club.

Un club humil, sense ànim de lucre, que dediquen tots els seus ingressos i esforços en la formació i educació dels joves en els valors transmesos a partir de l’esport.

IMPULS D’UN GIMNÀS AL BARRI

 

La idea és oferir d’activitats esportives de qualitat, inclusives i accessibles a totes les persones dels barris de la comunalitat, atenent especialment a aquelles persones que puguin trobar-se en situació de vulnerabilitat.

L’objectiu és treballar per avivar les relacions comunitàries a través de l’esport i els hàbits saludables.

ENTITATS PARTICIPANTS DE LA XARXA REMOU

U.E. Gardeny

Mariola en moviment

La Cristaleria

CAP 1er Maig

Ajuntament de Lleida

Institut Joan Oró

Xarxa Solidària Lleida

Xarxa Solidària Lleida

INEFC

AAVV Turó de Gardeny

Escola Ilerna

Alosa

AREMI

Associació Cultural Castell de Gardeny

Associació Nostàlgia Lleida

VOLS FORMAR-NE PART?