La Descomunal, la Comunalitat Urbana de Lleida es suma a la iniciativa del Parking Day impulsada per les Regidories d’Urbanisme, Mobilitat, Serveis Urbans, Horta, Habitatge i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Lleida celebrant la setmana de la mobilitat sostenible i segura tot  promovent l’ocupació de l’espai urbà que ocupen  els vehicles en favor de la ciutadania.

El proper dia 16 de setembre la Comunalitat posa en marxa la Jornada “L’altaveu Descomunal” dedicada a donar veu a diverses entitats i projectes dels barris de Pius XII, Mariola, Turó de Gardeny, Blocs Joan Carles, Instituts, Sant Ignasi, Escorxador, Universitat i Joc de la Bola.

La finalitat de la jornada, en la que hi participen un total de 7 entitats , és poder oferir un espai comunitari i proper a aquestes entitats per tal de fer difusió de la tasca que desenvolupen, dels valors amb els quals es mouen, així com la programació de les activitats previstes per als mesos vinents. També es compta amb la participació de diferents paradistes de mercat per tal d’oferir-los un espai alternatiu i donar suport a la seva feina.

S’impulsa l’Altaveu Descomunal seguint amb l’objectiu de la comunalitat de protegir i potenciar la xarxa econòmica i comunitària donant valor a nous projectes d’ajuda mútua que puguin sorgir del teixit veïnal i associatiu, del comerç de proximitat, de les xarxes de suport mutu i de les persones treballadores.

La jornada s’ubicarà a Gran Passeig de Ronda, número 58 i durarà de 10 del matí a 8 de la tarda.