El consistori reposarà íntegrament la gespa artificial de la UE Gardeny l’any 2024 i valora la tasca social del club.

Els pressupostos contemplen una subvenció nominativa al Club Gimnàstic Lleida per la seva aposta per l’esport femení i minoritari.

Els pressupostos de l’Ajuntament de Lleida per 2024, aprovats amb el suport de Junts per Catalunya, contemplen la renovació de la gespa artificial del camp de la Unió Esportiva Gardeny. Així ho ha comunicat avui el regidor d’Esports de la Paeria, Jackson Quiñónez, a la presidenta de l’entitat, Emilia Cuenca. La reposició de la gespa és una actuació necessària per al club, ja que fa temps que es troba en mal estat.

Durant la trobada, el regidor ha destacat que “la Paeria està al costat dels clubs esportius de la ciutat, especialment dels que realitzen una gran tasca social, com la UE Gardeny”. La trobada també ha servit per parlar d’altres millores que s’aniran implementant durant els propers anys.

Jackson Quiñónez s’ha desplaçat també fins a les instal·lacions del Club Gimnàstic Lleida, ubicat a la Bordeta, on ha pogut assistir a un dels entrenaments. El regidor li ha comunicat a la seva responsable, Imma Escuer, que els pressupostos municipals contemplen una subvenció nominativa de 15.000 euros per a l’entitat, amb la qual “la Paeria pretén reconèixer l’ampliació de l’oferta formativa i els valors que impulsa el club potenciant l’esport femení”. Amb aquesta partida, que s’inclourà al Pla Estratègic de Subvencions, l’Ajuntament pretén col·laborar en el desenvolupament dels diversos projectes que té en marxa el Club Gimnàstic Lleida.

El regidor d’Esports ha iniciat així, una sèrie de visites a les diverses entitats esportives de la ciutat que rebran aportacions municipals rellevants durant l’any vinent.

Font: Pàgina Web La Paeria – Ajuntament de Lleida