El torneig reuneix una trentena de participants i forma part de les activitats de dinamització de les rutes saludables i els equipaments esportius exteriors de la zona 09 (Mariola, Blocs Joan Carles i Turó de Gardeny)

Els regidors Xavi Blanco i Jackson Quiñonez entreguen els premis a Jesús Hernández, Javier Yavira i Boume, guanyadors de la prova.

Una trentena de persones han participat aquest dissabte al «LleidaBattles», un campionat d’abast estatal de les disciplines d’ Street Workout i Cal·listènia, que consisteixen en diferents exercicis físics i moviments realitzats en estructures de barres de diverses mides, alçades i posicions instal·lades a l’aire lliure. L’activitat, coorganitzada per LleidaJove, Esports de l’Ajuntament de Lleida i La Descomunal, s’ha celebrat al Parc Street Workout Turó de Gardeny, en el marc de les iniciatives de dinamització de les rutes saludables i els equipaments esportius a l’aire lliure de la zona 09 (Mariola, Blocs Joan Carles i Turó de Gardeny).

Els participants del campionat han competit en format individual en les modalitats de freestyle amb estàtic o tensió. El primer premi se l’ha endut Jesús Hernández, mentre que Javier Yavira ha quedat en segona posició i Boume, en tercera. El regidor de Joventut, Educació i Ocupació, Xavi Blanco, i el regidor d’Esports, Jackson Quiñonez, han estat els encarregats de fer l’entrega de premis als guanyadors de la prova.

A més de poder veure els exercicis de la prova, el públic que ha assistit a l’esdeveniment ha gaudit també de la participació d’un DJ, speaker i jurat de renom en l’escena de la Cal·listènia i l’Street Workout nacional i estatal.

La iniciativa ha estat impulsada per Maxim Vidal Solano, Fco. Javier Martínez Fernández i Isaac Martínez Bagué.

FONT: AJUNTAMENT DE LLEIDA