La UE Gardeny juntament amb la Descomunal de Lleida tanca la seva campanya de recollida de botes de futbol de segona mà per ajudar els nens i nenes amb menys recursos, que va arrancar el 21 de novembre i que el club va impulsar com a part de la comunalitat urbana La Descomunal.

El projecte ha estat en marxa durant un mes i ha tingut cinc punts de recollida: l’Escola Ilerna, el Centre Cívic de la Mariola, l’Escola Maristes Montserrat, la Fundació Verge Blanca i l’Institut Joan Oró.

A més, en l’última jornada de recollida, també es podran portar les botes de segona mà a la plaça de l’Escorxador, en horari de 10.00 a 13.00, aprofitant que La Descomunal sortirà al carrer per explicar el seu projecte. La iniciativa solidària “també és útil per donar una segona vida a aquest material que val diners i, a més, ajuda gent que ho necessita”.

Així, el material recollit servirà perquè els nens i nenes lleidatans puguin gaudir del seu esport preferit.

La presidenta del Gardeny fa una “valoració positiva” de la campanya, encara que va reconèixer que “pot ser que hàgim quedat una mica curts de punts de recollida, perquè hi ha gent que també els està portant al club [Gardeny] i creiem que podríem recollir-ne encara més”. Tant és així que l’entitat es planteja repetir la campanya “almenys una vegada a l’any i crec que aquestes dates prèvies a Nadal són molt positives per fer-ho”.

Font: Diari digital El Segre.